شهردار لومار با برنامه آمده است/ دغدغه های گذشته سیروان با کار جهادی محقق می شود
شهردار لومار با برنامه آمده است/ دغدغه های گذشته سیروان با کار جهادی محقق می شود
شهردار لومار به عنوان مرکز شهرستان سیروان از گذشته تاکنون دغدغه رفع مشکلات منطقه را داشته و امروزه وارد عرصه ای شده که می تواند با کار جهادی گذشته های تلخ این دیار را برطرف کند.

محمدکریم ویسی/ پنجعلی زاده که خود از اهالی رسانه منطقه است بارها و بارها مشکلات این شهرستان را به مسئولان گوشزد کرده و برای رفع آنها نیز برنامه داده است و امروز که خود سکاندار مدیریت شهری است به یقین می تواند مشکلات چندین ساله این دیار را برطرف کند.

احداث محورهای مواصلاتی منطقه، مبلمان شهری، ایجاد زیرساخت ها و چندها مورد دیگر مدیون شجاعت و ایستادگی وی در مقابل مسئولان وقت بوده، امروز نیز با برنامه وارد عرصه ای شده که نیاز به کار و تلاش جهادی دارد.

شهرداری لومار فاقد درآمد کافی است و یکی از مناطق شهری می باشد که نیازمند توجه مسئولان بخصوص معاون عمرانی استانداری و سازمان همیاری شهرداری هاست، لومار هنوز روستایی مدرن بیش نیست که برای تبدیل آن به مناطق شهری نیازمند تزریق اعتبارات ویژه از سوی مسئولان ملی است .

سکان دار شهرداری لومار از نیروهای ارزشی منطقه سیروان است که به قصد خدمت به این عرصه پا نهاده و برای تبدیل آن می بایست مسئولان با اختصاص اعتبارات ویژه کمک کنند تا بتواند شهری با استعداد و در خور شان منطقه تحویل دهد.

 در اواخر مرداد ماه سال جاری جلسه فوق العاده شورای شهر لومار جهت انتخاب شهردار برگزار گردید و نتیجه آرا به انتخاب فردی تحصیلکرده و مردمی منجر گردید و مجتبی پنجعلی زاده از نیروهای بومی، باتجربه و ارزشی سیروان با اکثریت آرا به عنوان شهردار لومار انتخاب گردید.

پنجعلی زاده دانشجوی دکترای حقوق خصوصی و تحصیلات دانشگاهی در رشته جغرافیای نیز دارا می باشد در کارنامه خود ۲ دوره شورای اسلامی شهر لومار و مجتمع قضایی شهرستان شعبه اول و ریاست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب،گفتمان انقلاب و جبهه نیروهای ارزشی اسلامی و رئیس شورای هماهنگی ستادهای انتخاباتی دکتر رئیسی شهرستان سیروان را دارد.

شهرستان سیروان از لحاظ زیرساخت ها هنوز با دیگر شهرهای کشور فاصله  دارد، داشته های آن زیاد ولی برای رسیدن به نقطه مطلوب نیازمند کمک همه جانبه مسئولان و سیروانی های مقیم مرکز است.

سیروان در استان ایلام زیباست، منظره دشت های سبز که آبادی های کوچک و بزرگ را در دل خود جای داده اند، از دور مثل یک تابلوی نقاشی است. نزدیکتر که بشوی اما دردها تازه رخ می نماید و آنچه از دور نادیدنی است، آشکار می شود. قبلا نامش ” شیروان ” بود و حالا ” سیروان ” است .سه نقطه ناقابل نامش را تغییر داده اما وضعیتش نه. مردم ” سین” سیروان را نشانه توسعه دانستند و به آن دل خوش کردند ولی این تغییر و تحولات نتوانست خواسته بحق مردمان این دیار را محقق کند و توسعه مبلمان شهری نیز یکی از مشکلات منطقه است.

شهرستان تازه تاسیس سیروان یکی از مناطق مستعد استان ایلام است که علی رغم داشته های فراوان از جمله زمین های حاصلخیز کشاورزی، باغداری، منطقه بکر دامداری و غیره، به دلیل کمبود زیرساخت های مناسب همچون استاندارد نبودن راههای مواصلاتی، مشکلات حوزه بهداشت و درمان، عدم توسعه روستاهای منطقه و هزاران مورد دیگر باعث شده است که علی رغم میل باطنی تعداد زیادی از ساکنان روستاهای این منطقه به ایلام و دیگر شهرهای کشور مهاجرت کنند.

روستاهای منطقه با اینکه تولیدکنندگان قابلی هستند ولی در زمینه زیرساخت ها مورد بی مهری مسئولان استانی قرارگرفته اند، می طلبد دولتمردان همچون شهرستان هلیلان برای رفع مشکلات آن تصمیمات ویژه ای اتخاذ کنند.

شهرستان سیروان دارای مناطق بکر و دیدنی است و هر ساله میزبان گردشگران زیادی از اقصی نقاط کشور است که در این زمینه نیازمند توسعه راههای ارتباطی، زیرساخت ها و غیره می باشد. پرداختن به مقوله توسعه، اشتغال و درآمد در این شهرستان همزاد با جاده های ارتباطی و شریانی است که موقعیت و قرار گیری جغرافیای طبیعی این گستره از استانمان نیازمند به توجه مدیران و حمایت برنامه ریزان استان ایلام بخصوص استاندار و نمایندگان مجلس می باشد.

این شهرستان دارای قابلیت های زیادی از جمله کشت برنج عنبربو، شمشیری و غیره، ایجاد باغات انار، زیتون، زعفران، انگور و دیگر مرکبات می باشد که به علت نبود راه های ارتباطی مناسب، نمی توانند در بازار های داخلی رقابت کنند.

شهردار لومار گفت: وسعت شهر لومار ۱۷۹ هکتار است که تاکنون ۸۶ هزار متر مربع فضای سبز در آن ایجاد و دارای  49 هکتار معابر است که ۶۰ درصد  آن تکمیل گردیده است.

مجتبی پنجعلی زاده  به توسعه پایدار در مقوله شهرسازی اشاره کرد و افزود: بی‌شک در جوامع امروزی توسعه مدیریت شهری، تحول مشارکتی، آموزش، پایداری شهری و توسعه یافتگی با حقوق شهروندی و مشارکت شهروندان ارتباط مستقیم دارد چراکه مدیریت هر شهر به سه عنصر شهر، شهروند و شهرداری بستگی دارد.

وی اظهار داشت: تعامل دوسویه بین شهروندان و شهرداری موجب ایجاد مشارکت می‌شود و هر اندازه مشارکت مردم در اداره  شهر بیشتر شود، حس تعلق آنان به شهر نیز افزایش می‌یابد.

شهردار لومار به حفظ هویت شهری و ساماندهی نرخ سرانه های لازم برای ایجاد تعادل و توازن منطقی در شهر لومار تاکید و تصریح کرد: شهرداری لومار برنامه های قابل قبولی برای ایجاد فضای ورودی شهر، میادین، پارک های شهر، نور پردازی، فعالیت های عمرانی محله محور و غیره در دستور کار قرار داده که در آینده نزدیک اجرایی خواهد شد.

پنجعلی زاده با بیان اینکه با پذیرش انتقادات و پیشنهادات شهروندان می توان به اهداف مورد نظر آنان دست یافت، خاطرنشان کرد: انتظار می رود  با رایزنی های مختلف و با روحیه جهادی برای شهرداری لومار در محلات شهر بتوانم اقداماتی که مورد توجه و رضایت شهروندان باشد را رقم بزنیم.

شهردار لومار گفت: ایجاد مبلمان شهری با انجام موزائیک فرش در سطوح پارک شهدای گمنام، سنگ فرش به روش های سنتی و استفاده از سنگ های محلی در کوچه های محلات فرهنگیان و شن ریزی در محلات شهر و آماده سازی زیر ساخت های خیابان های شهر، برنامه ریزی برای آسفالت کردن محلات بافت فرسوده از محل اعتبارات باز آفرینی، توجه به انجام فعالیت های مختلف عمرانی و معابر سازی شهرداری لومار در محلات با توجه به اعتبارات داخلی و شهرستانی از برنامه های در دست اقدام خواهد بود.

پنجعلی زاده با بیان اینکه مشکلات کنونی به دلیل عدم  تخصیص اعتبار عمرانی به صورت کامل بوده که  انتظار می رود در اعتبارات ۱۴۰۰ این مشکلات  برطرف شود، اظهار داشت: شهر لومار نیازمند تزریق اعتبارات ویژه است و برای برون رفت آن از مشکلات کنونی همکاری و تعامل همه شهروندان را می طلبد.