ایلام امن ترین استان کشور جهت سرمایه گذاری است
ایلام امن ترین استان کشور جهت سرمایه گذاری است
استاندار ایلام گفت: مجموعه تلاش‌های صورت گرفته در بحث امنیت سرمایه گذاری در سال ۹۸ که ایلام را به عنوان امن ترین استان کشور در این شاخص معرفی کرد منتج به افزایش بیش از ۲۰۰ درصدی سرمایه گذاری در استان شد.

به گزارش پایگاه خبری سپهر ایلام به نقل از جزمان، “قاسم سلیمانی دشتکی” در کارگروه اشتغال استان در محل استانداری ایلام، از رتبه سوم کاهش نرخ بیکاری استان در کشور خبر داد و اظهار کرد: مجموعه تلاش‌های صورت گرفته در بحث امنیت سرمایه گذاری در سال ۹۸ که ایلام را به عنوان امن ترین استان کشور در این شاخص معرفی کرد منتج به افزایش بیش از ۲۰۰ درصدی سرمایه گذاری در استان شد.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه در مسیر اشتغالزایی هیچ قصوری از مدیران پذیرفتنی نیست، افزود: نتیجه این سرمایه گذاری موجب اشتغال بیشتر در استان شد تا امروز در نرخ بیکاری به عدد ۷ درصد برسد و با ۳.۶ درصد پایین‌تر از میانگین کشوری جزو ۳ استان برتر کشور در زمینه کاهش نرخ بیکاری لقب بگیرد.

سلیمانی دشتکی در ادامه گفت: با این حال هنوز آمار بیکاری استان بالاست اما از آنجا که تنها مرجع رسمی گزارش نرخ بیکاری در کشور مرکز آمار ایران است و به دلیل اینکه مجموعه برآوردهای این مرکز برای تمام کشور یکسان است.

استاندار ایلام ادامه داد: این کاهش محسوس نرخ بیکاری استان در طول تاریخ استان بی نظیر بوده است و از این بابت از تمامی دست اندرکاران به ویژه همکاران در حوزه تعاون و کار و رفاه اجتماعی و امور اقتصادی استان تشکر می‌کنم.

وی در ادامه از توجه دولت در اختصاص اعتبارات ویژه در حوزه میادین نفتی و گازی استان خبر داد و گفت: به تازگی عدد بزرگی برای میادین نفتی و گازی استان اختصاص یافته که در فرصت مناسب اعلام می‌شود.

سلیمانی دشتکی عنوان کرد: این مهم می‌تواند در تداوم سرمایه گذاری‌های کم نظیر باعث تحول و تحرک بالایی در امر تولید و توسعه و اشتغال استان شود.

استاندار ایلام در ادامه به نقش مهم تسهیلات روستایی و فراگیر در ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری اشاره کرد و گفت: این تسهیلات نقش ارزشمندی در ایجاد اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری داشته است و در این راستا از تلاش مجموعه عوامل و همچنین بانک‌هایی که پای کار آمده‌اند تشکر می‌کنم.

سلیمانی دشتکی در ادامه با اشاره به عملکرد موفق کمیته امداد و بهزیستی در جذب تسهیلات اشتغالزایی برای مدد جویان، گفت: اشتغال در خانواده مددجویان بسیار مهم است چراکه صرفاً یارانه‌های بدون نتیجه دردی از این خانواده‌ها درمان نمی‌کند اما اگر در این حوزه با اشتغالزایی پایدار درآمدزایی ایجاد کنیم در راستای خودکفایی اقشار آسیب پذیر جامعه گام بلندی برداشته‌ایم.

وی ادامه داد: از نظر ما شغل یعنی داشتن بیمه تامین اجتماعی و شغل‌های موقت بدون بیمه شغل محسوب نمی‌شوند.

در این نشست همچنین اعلام شد که ۱۱۹ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه و ۱۵۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی برای افراد مددجو در نظر گرفته شده است که در صورت جذب و بکارگیری در جهت ایجاد اشتغال پایدار می‌تواند تحول خوبی در خودکفایی اقشار ضعیف و کم درآمد جامعه ایجاد کند.

  • نویسنده : الهام مهدیان
  • منبع خبر : پایگاه خبری جزمان