آغاز گشت های نظارت و بازرسی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی
آغاز گشت های نظارت و بازرسی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی
مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: ۳۰ گروه ثابت و سیار نظارت بر مراکز کشتار، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی ویژه تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان از امروز فعالیت ویژه خود را آغاز کرد.

به گزارش پایگاه خبری سپهر ایلام، «یونس احمدی» با اعلام این خبر اظهار داشت: در این طرح ۱۳ گروه ثابت و ۱۷ تیم سیار شامل ۵۷ نفر متشکل از بازرسان بهداشت دامپزشکی مشارکت دارند.

وی افزود: گشت‌های نظارتی ویژه تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان از امروز سیزدهم اسفندماه شروع شده است و تا پنجم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

مدیرکل دامپزشکی استان یادآور شد: در این طرح که به مدت ۲/۵ ماه طول می‌کشد مراکز کشتار، تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظیر کشتارگاه، قصابی، رستوران و غذاخوری، کبابی و سایر اماکن مرتبط با فرآورده‌های خام دامی کنترل و نظارت می‌شود.

احمدی ادامه داد: علاوه بر گشت‌های دامپزشکی، گشت مشترک با دستکاه هایی، چون صنعت معدن و تجارت و مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیز انجام می‌پذیرد.

مدیرکل دامپزشکی استان در پایان خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی ارتباطات مردمی ۱۵۱۲ آماده دریافت شکایت، پیشنهاد و نظر و درخواست مردم در خصوص فرآورده‌های خام دامی از نقاط مختلف استان ایلام است.

  • نویسنده : ایرج ملکی