۱۰۰ نانوایی متخلف در کرمانشاه تذکر گرفتند/ ۱۲ واحد هم پلمپ شد
۱۰۰ نانوایی متخلف در کرمانشاه تذکر گرفتند/ ۱۲ واحد هم پلمپ شد
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اشاره به نظارت جدی بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در ماه مبارک رمضان، گفت: در حال حاضر یک هزار و ۱۵۰ نانوایی در سطح کرمانشاه فعال است که بیشتر آنها همکاری خوبی در رعایت نکات بهداشتی داشتند اما در نهایت به ۱۰۰ نانوایی متخلف تذکر داده شد و ۱۲ واحد نیز پلمب شدند.

“بهمن خدادادیان” در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سپهر ایلام اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان ضمن نظارت جدی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه آش و حلیم فروشی‌ها، قنادی‌ها، فروشگاه‌های بزرگ و نانوایی‌ها، به طور مرتب از مواد غذایی به ویژه زولبیا و بامیه به منظور اطمینان از سلامت آنها و عدم استفاده از رنگ،  نمونه برداری انجام می‌شود، ولی  با این حال متأسفانه شاهد دو مورد استفاده از شربت معده در روغن زولبیا و بامیه بودیم که هر دو مورد به علت تهدید سلامت مردم و تقلب در مواد غذایی پلمپ شد.

این مسئول بیان داشت: یک شعبه ویژه برای رسیدگی به تخلفات بهداشت و درمان در دادسرا اختصاص یافته که سبب سهولت در رسیدگی به موارد تخلف شده است.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه افزود: در راستای مبارزه با کشتار غیرمجاز دام اقداماتی با همکاری اداره اجراییات، نیروی انتظامی و دامپزشکی در دست اجرا است هر چند که برخورد به کندی انجام می‌شود.

وی در ادمه با اشاره به استفاده برخی از کشاورزان  از فاضلاب رودخانه قره سو به منظور آبیاری سبزی و صیفی جات افزود: نظارت بر مزارع سبزی کاری آغاز شده و بر همین مبنا با ادارات جهاد کشاورزی و آب و قاضلاب استان گشت‌های مشترک در این زمینه انجام می شود و در حال حاضر درصد ارائه آموزش به کشاورزان، صدور اخطاریه به کشاورزانی که سابقه قبلی داشتند و برخورد با متخلفین احتمالی هستیم.

خدادادیان عنوان کرد:  همچنین نمونه برداری از آب شرب روستایی و شهری انجام می‌شود تا از نظر میکروبی و  شیمیایی و همچنین عدم وجود برخی از فلزات سنگین نظیر نیترات، نیتریت و … اطمینان حاصل شود.

وی به نزدیک شدن به فصل گرم سال اشاره کرد و گفت: با همکاری شرکت آبفا، بازدیدهای مشترکی از مجتمع‌های آبرسانی روستایی به ویژه در منطقه سرفیروزآباد که ۱۱۰ روستای آن از منابع آب پایدار محروم هستند، انجام می‌شود و در صدد هستیم در مناطق روستایی منابع آب به صورت مجتمع‌های آبرسانی با استفاده از چاه‌های آب انجام شود اما این فرایند زمانبر و هزینه‌بر است و تا آن زمان باید همچنان نظارت‌های جدی بر منابع آب روستایی انجام شود.

  • نویسنده : فاطماه مهدیان